Animal X a fost una dintre cele mai apreciate trupe ale anilor 2000. Hienă, Șopârlă și Vierme au marcat generația Atomic, iar acum, la 22 de ani de la înființarea trupei, fanii au parte de o veste excelentă.

Generația anilor 2000 sigur își mai amintește piese ”N-am crezut”, ”Pentru ea”, dar și multe altele. Șerban Copoț,  Alexandru Salaman și Laurențiu Penca au format în 1999 una dintre cele mai de succes trupe din acele vremuri. Băieții avea atât de mulți fani încât erau escortați cu bodyguarzi la liceu.

Acum, la 22 de ani de la prima piesă Animal X, Șerban Copoț a vrut să marcheze acest moment pe Instagram cu un anunț: ”Deşi am luat o pauză foarte lungă, la un moment dat o să revenim în studio. Astăzi se împlinesc 22 de ani de când ne-am înființat şi parcă, atunci când privesc cu ochii minții, a fost ca ieri. O mulțime de amintiri frumoase şi concerte senzaționale! Big up, boys!”

Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au reacționat imediat. ”Fenomen ați fost, mereu zic, dar voi 3, în formula asta din poză, și cu stilul pe care l ați abordat în formula asta.”, ”Vai! Ce ani frumoși au fost alături muzica voastră. 🙌 Vrem un nou album Animal X. ❤️”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serban Copot (@serbancopot)