Khloe Kardashian a împlinit 38 de ani și este în cea mai bună formă a ei de până acum. Membra familiei Kardashian a vrut să marcheze acest pas important în viața ei și a organizat o petrecere de zile mari, la care tematica a fost Barbie.

Febra Barbie a cuprins întrega lume. Margot Robbie și Ryan Gosling filmează de zori la pelicula cu același nume și se pare că acesta a fost punctul de plecare pentru un nou trend. După Megan Fox, a venit rândul lui Khloe Kardashian să se îmbrace într-un outfit complet roz de ziua ei. Milionara vrea să mai copilărească, iar asta s-a văzut din plin la petrecere.

„Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o de ziua mea de naștere…Am fost copleșită de dragoste și binecuvântări. Sunt recunoscătoare! Am făcut aproximativ 400 de fotografii pentru a le surprinded bine pe fete. Lol. Acestea sunt cele mai bune pe care le avem. Le iubesc!”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Khloe a suferit mult după despărțirea de Tristan, iar ideea că acesta mai are un copil cu o altă femeie despre care nu a spus nimic, a fost picătura care a umplut paharul. Tocmai de asta, Khloe a decis să meargă mai departe și cum nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea bărbaților, aceasta s-a ales deja cu un nou iubit. Este vorba despre un detectiv privat care i-a fost prezentat chiar de către sora ei, Kim, în timpul unei cine. 

Surse apropiate au confirmat deja relația pentru tabloidele de peste Ocean, dar Khloe continuă să nege, invocând faptul că își dedică tot timpul micuței sale, True.