Cere și ți se va da! O nouă piesă a ajuns zilele astea să se laude cu un miliard de vizualizări pe Youtube. Chiar dacă a fost lansată acum 6 ani, fanii nu au uitat de ea și au dus-o acolo unde trebuie. 

Succesul unei piese se vede în timp, iar unii artiști știu asta. De cele mai multe ori, piesele bune ating un miliard de vizualizări în timp, chiar și după ani buni de la lansare. Este și cazul uneia dintre cele mai cunoscute piese semnate de Nicki Minaj. După zile bune în care fanii artistei s-au mobilizat în online, ”Anaconda” a ajuns la 1,001,491,693 miliarde de vizualizări.

Mai bine mai târziu decât niciodată. Încă o piesă de la Bruno Mars a ajuns la borna de un miliard. O mai știi?

Nicki Minaj sigur este în culmea fericirii, mai ales că mișcarea din online a fanilor a contribuit la asta. Piesa a ajuns să aibă peste un miliard de vizualizări după ce a stagnat o perioadă destul de lungă la 994 de milioane de vizualizări. ”Anaconda” a fost lansată în 2014 și face parte de pe albumul ”Pinkprint”. Piesa a fost pe locul 1 în Australia și în U.K și a primit certificări de platină și de aur în tări precum Norvegia, Suedia, U.K, America, Noua Zeelandă, Australia și Italia.

Dă-i un play să-i mai faci o vizualizare!