La o săptămână de când au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit și religios. Cei doi au ales să facă pasul către altar la Chișinău, acasă la Cleopatra, și au postat pe Instagram primele imagini. 

Cleopatra și Edward au devenit o familie cu acte în regulă pe 14 august. Cei doi artiști au făcut cununia civilă la București și au dat o petrecere la care au participat familiile și prietenii apropiați. Cei doi au postat imagini pe rețelele de socializare și toată lumea a putut vedea câteva cadre de la marele eveniment. Acum, la o săptămână de când au semnat cel mai important act din viața lor, Cleopatra și Edward au făcut și cununia religioasă. 

#MotherInLaw. Cleopatra Stratan are o soacră de nota zece! Uite cât de bine arată mama lui Edward Sanda!

Logodna a fost oficiată la Chișinău, acasă la Cleopatra, și s-a desfășurat departe de ochii curioșilor. Cei doi îndrăgostiți nu au avut nici măcar nași și nu au respectat tradițiile specifice nunților de la noi. Cleopatra a purtat o rochie lungă, albă, simplă, iar Edward a optat pentru un costum bleumarin. Părinții și frații lor mai mici le-au fost alături, iar ceremonia s-a desfășurat în cadru restrâns. După slujba de cununie, Edward a postat pe Instagram câteva imagini de la ceremonie.