Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în luna august și, așa cum era de așteptat, multă lume se întreabă cât va mai trece până când va apărea în peisaj și un bebeluș. Cei doi artiști au vorbit despre momentul când vor deveni părinți și au spus că nu se grăbesc să-și mărească familia, cel puțin deocamdată. 

Edward și Cleopatra au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat că se căsătoresc. Mulți s-au grăbit să comenteze că sunt prea tineri și că au tot timpul din lume să facă acest pas, dar ei au făcut ce au simțit și au spus ”Da” hotărât, la jumătatea lunii august. Fanii lor au fost însă curioși să afle și dacă au în plan să își mărească familia, iar cei doi artiști proaspăt căsătoriți au pus punctul pe ”i”: ”Când o să simțim să avem un copil, o vom face. Părinții ne susțin în orice, și dacă am avea un copil”, a spus Cleopatra, în cadrul unei emisiuni TV. Artista abia a terminat liceul anul acesta și are planuri mari privind cariera. S-a mutat la București și vrea să se concentreze pe muzică, după care are timp să devină și mamă.

Then and now. Cleopatra Stratan a refăcut look-ul din videoclipul ”Ghiță”, la 15 ani de la lansare

La rândul lui, Edward Sanda a recunoscut că încă nu se simte pregătit să devină tată: ”Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus Edward, în cadrul aceleiași apariții. 

Cei doi au avut parte de o nuntă relaxată, fără tradiții și clișee. Cununia civilă și petrecerea le-au făcut la București, iar o săptămână mai târziu, au făcut și cununia religioasă, în cerc restrâns, la Chișinău. Au amânat puțin luna de miere, dar urmează să plece în Sardinia pentru prima lor vacanță în calitate de soț și soție, iar Cleopatra a declarat că abia așteaptă.