„Asia Express” se apropie de final, așa că emoțiile sunt mai mari ca niciodată. Cum orice sfârșit de drum înseamnă un nou început, multe vedete de la noi au început să se imagineze în competiție. Pe listă se află și Cleopatra Stratan care a declarat că este mai pregătită ca niciodată pentru „Asia Express”.

Cleopatra și Edward Sanda au fost invitați în emisiunea „Asia mia târziu”. Emi și Cuza le-au aruncat celor doi la fileu cele mai tari întrebări. De departe, momentul cel mai așteptat de către fanii cuplului a fost acela în care Cleopatra a declarat că ar accepta cu mare plăcere să facă parte dintr-un astfel de format. Bineînțeles că artista nu ar pleca la drum fără soțul ei. Deși au auzit multe teorii conform cărora cuplurile sunt mai dispuse despărțirii după ce participă la „Asia Express”, cei doi nu cred în asta. Mai mult, Cleo a declarat că atâta timp cât o relație funcționează acasă, nu are cum să fie problematică într-o competiție.

„Ne-ar plăcea. Cred că ne-am descurca. Eu, de exemplu, sunt o fire foarte descurcăreață. Mi-a demonstrat viața în foarte multe situații că mă descurc în absolut orice. Indiferent că e greu, că e ușor,eu, Cleopatra Stratan, în orice situație pot să găsesc soluție. Am zis că abilitatea asta o să mă ajute dacă o fi să mergem. Am zis că mergem doar împreună. Separat sau cu altcineva nu m-aș vedea.”, a spus Cleopatra.