Cleopatra și Edward formează unul dintre cele mai fresh cupluri din industria muzicală de la noi. Artiștii sunt #couplegoals și nu își imaginează viața unul fără celalalt. 

Cleopatra și Edward Sanda sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi se completează perfect, iar perioada de izolare nu a făcut decât să îi apropie și mai mult. Cleo și Edward profită de fiecare ocazie pe care o au pentru a petrece timp împreună. Artiștii au planuri foarte serioase pentru viitor, iar familiile le sunt alături și îi susțin în toate alegerile.

Faptul că cei doi sunt foarte îndrăgostiți nu mai este un secret pentru nimeni. Edward a declarat de nenumărate ori că simte că și-a găsit sufletul pereche pentru toată viața și că se vede alături de Cleopatra pănă la adânci bătrâneți. Cleo îi împărășeste sentimentele lui Edward și îi declară iubire în fiecare zi atât fizic, cât și online atunci când sunt la distanță.

Recent, Cleopatra a postat câteva versuri pentru Edward, iar fanii acestora au intrat la bănuieli. Urmăritorii artiștilor de abia așteaptă să primească vestea că vor bate în curând clopote de nuntă pentru cei doi. ”Universul te-a creat / Să îmi fii tu împărat! / Și-n a ta împărăție / Să-ți devin regină ție!👑❤️”, a scris iubita lui Edward pe Instagram.

La jumătatea lunii septembrie, Edward a lansat primul album din cariera lui, ”Nuanțe de iubire”. Emoțiile au fost foarte mari atunci când artistul i-a dedicat iubitei sale piesa ei preferată, „Nuanțe de iubire”, și, pentru că ea nu a putut fi prezentă, Edward a sunat-o pe Cleopatra pentru a-i cânta la telefon. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, Cleopatra s-a bucurat de surpriza pregătită de Edward, iar toți cei prezenți la eveniment au putut vedea cu ochii lor cât de îndrăgostiți sunt cei doi artiști.