Cleopatra și Edward formează unul dintre cele mai fresh cupluri din industria muzicală de la noi. Artiștii sunt #couplegoals și nu își imaginează viața unul fără celalalt. 

Cleopatra și Edward Sanda sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi se completează perfect, iar perioada de izolare nu a făcut decât să îi apropie și mai mult. Cleo și Edward profită de fiecare ocazie pe care o au pentru a petrece timp împreună. În weekend, artiștii s-au bucurat de vremea frumoasă alături de familiile lor, iar sora mai mică a lui Edward Sanda pare cucerită de Cleopatra.

Sora artistului este cu 20 de ani mai mică decât artistul, dar asta nu-i împiedică să se distreze de minune. Cleopatra și micuța au luat cu asalt profilul de Instagram al artistului și au postat o serie de imagine în care le arătau tuturor cât de bine se înțeleg.

Atât Cleo cât și Edward au o relație specială cu părinții lor, așa că aceștia au fost primii care au aflat că între ei este mai mult decât o relație profesională. „Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie”, a declarat Edward Sanda.