Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o experiență mai puțin plăcută. Cei doi îndrăgostiți au tras sperietura vieții lor în timp ce mergeau la o probă de haine.

Cleopatra și Edward formează unul dintre cele mai fresh cupluri din industria muzicală de la noi. Artiștii sunt #couplegoals și nu își imaginează viața unul fără celalalt. Cei doi îndrăgostiți merg peste tot împreună și tot împreună au avut parte și de un incident mai puțin plăcut zilele trecute.

Cleo și Edward mergeau la o prietenă să probeze niște haine când inevitabilul s-a întâmplat. Cei doi au rămas blocați în lift și au vorbit cu fanii lor pe Instagram despre aceste eveniment neplăcut. 

”Am mers să probăm niște haine. Intrăm în bloc, intrăm în lift, totul ok, trebuia să urcăm până la etajul patru. Apăsăm patru, dar după patru secunde se blochează. Deschidem ușile, jumătate perete, jumătate ușă, apăsăm pe butoane, nimic. Noi nu ne-am blocat niciunul în lift, niciodată. Ne-am panicat pentru câteva secunde. Nu vă dorim să vă blocați în lift nici măcar zece secunde”, au povestit artiștii pe Instastory.