După relația cu Kim Kardashian, Pete Davidson a început să fie pe buzele tuturor. Comediantul a fost în lumina reflectoarelor mai mult ca niciodată, în ultima perioadă și nu este de mirare. Pete a stat la brațul uneia dintre cele mai celebre femei din lume, așa că toate privirile au fost ațintite asupra lui.

Multă lume tinde să creadă că Pete Davidson are tot ce și-ar putea dori un bărbat: bani, faimă și femei celebre. Nu mulți dintre cei care au auzit, măcăr o dată de el, știu că acesta a avut o copilărie extrem de grea și cu multe lipsuri. Ba mai mult, Pete a avut multe gânduri suicidale în adolescență și, tocmai de asta, a găsit varianta salvatoare în numere de comedie.

Copilăria lui Pete Davidson a fost profund marcată de episodul prăbușirii Turnurilor Gemene pe 11 septembrie. Avea 7 ani când s-a întâmplat asta și, tot atunci, și-a pierdut și tatăl. Bărbatul era pompier, iar vestea potrivit căreia acesta a murit sub dărâmături a picat ca un trăznet asupra familiei. Puștiul a avut un șoc atunci și a început să își smulgă tot părul din cap.

Cine este Pete Davidson, fostul iubit al lui Kim Kardashian. Comediantul s-a iubit numai cu femei celebre
Hepta

Pete Davidson a ajuns în topul Forbes

Fostul iubit al lui Kim și-a găsit refugiul în glume. Numai ele îl mai făceau să uite de dramele prin care trecuse de-a lungul copilărie. Comediantul poate spune că le datorează prietenilor săi cariera pe micul ecran. Pete avea 16 ani când prietenii l-au provocat să urce pe scenă și să spună glume. Tot atunci a fost și momentul în care a prins gustul comediei mai mult ca niciodată. Între Pete Davidson și comedie a fost dragoste la prima vedere. Drept dovadă, a și renunțat la studii pentru a se dedica vieții de comediant.

Cariera lui Pete Davidson a început cu pași mici, dar siguri. La început, acesta avea apariții scurte pe MTV. Apoi au urmat câteva sketch-uri pe Comedy Central. La 20 de ani, a bătut palma cu cei de la Saturday Night Live și a devenit cel mai tânăr membru din echipa lor. Nu a trecut mult timp, iar Pete a ajuns să aibă propriul spectacol care-i purta numele. La scurt timp după toate astea, a urmat includerea lui de către cei de la Forbes în topul tinerilor de succes cu vârste sub 30 de ani.