A devenit un trend în rândul artistelor să împărtășească amintiri din copilărie cu fanii de pe Instagram. După Antonia, a venit rândul bunei ei prietene, Delia să le arate urmăritorilor cât de sexy era la 20 ani. Nu că acum nu ar fi!

Jurata X Factor le-a făcut pe plac fanilor și le-a satisfăcut cea mai mare curiozitate. Artista a postat pe Instagram o colecție de imagini vechi, de pe vremea când era copil și de pe vremea când era colega lui Nick în trupa N&D. Delia a deschis sertarul cu amintiri și le-a prezentat fanilor imagini cu mama și cu tatăl ei, iar fanii ei au fost uimiți să vadă cât de mult seamănă artista cu ei. 

Chiar dacă acum este în topul artistelor de la noi, Delia nu a uitat începutul carierei sale, iar perioada N&D a fost una dintre cele mai frumoase din viața ei. Artista a postat una dintre primele coperți pe care a apărut, ”Popcorn” care la vremea aceea făcea furori în rândul adolescenților. Delia era extrem de sexy și atunci, iar bunul ei prieten, Codin Maticiuc nu a putut să nu remarce faptul că ”Coperta Popcorn la vremea aia făcea cât Elle și Vogue acum!”.

Throwback time with Delia!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤪

A post shared by Delia (@delia) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙃

A post shared by Delia (@delia) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰

A post shared by Delia (@delia) on