Justin Bieber se laudă cu o nouă performanță pe YouTube. Un videoclip lansat în 2010 a depășit pragul de un miliard de vizualizări și a intrat într-o categorie selectă.

Anul de grație 2010. Justin Bieber era doar un puști timid, cu breton lung și speranțe mari în ceea ce privește muzica. Biebs avea 16 ani când a colaborat cu Jaden Smith (fiul lui Will Smith și personajul principal din Karate Kid) și au lansat ”Never Say Never”. Piesa și-a făcut un loc, la vremea aceea, în topul Billboard și a împrumutat titlul unui documentar care a însoțit turneul lui Biebs din 2011. La mai bine de 10 ani de la lansare, clipul a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube și, cu această ocazie, lumea și-a adus din nou aminte de el.

#JailTime. Justin Bieber a mers la o închisoare din Los Angeles. Motivul?

Este al optulea videoclip din cariera lui Bieber care depășește borna de un miliard. Printre cele mai de succes clipuri ale lui se numără ”Sorry” (3.4 miliarde), ”What Do You Mean” (2.1 miliarde) și ”Baby” (2.4 miliarde). Bieber tocmai a lansat un album nou, al șaselea din carieră. ”Justice” conține piese la care artistul a lucrat intens în pandemie, iar unele dintre melodiile nou lansate au cucerit deja platformele de streaming. 

Mai ții minte videoclipul ăsta?