Chrissy Teigen demonstrează că este o luptătoare și că nimeni și nimic nu o poate doborî. La aproape doi ani de când l-a pierdut pe Jack, bebelușul ei, fostul model a anunșat că este însărcinată.

Chrissy Teigen iubește enorm copiii și și-a dorit mereu să fie înconjurată de câți mai mulți prichindei. Dorința ei a fost ascultată, iar după multe încercări, aceasta a reușit să râmână însărcinată. Acesta urmează să fie cel de-al treilea copil al lui Chrissy și al lui John Legend. Cuplul este foarte fericit și nerăbdător să îl primească pe cel mic acasă. Momentan, viitoarea mămică a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

„Ultimii ani au fost un carusel de emoții. Fericirea este din nou prezentă în casa noastră. După un milard de gloanțe (în picior, după cum puteți vedea), așteptăm un copil. La fiecare programare îmi spuneam – dacă azi va fi ok, fac anunțul. Am ajuna la concluzia că era mereu nerăbdătoare. A fost foarte greu să ajung în punctul de acum”, a spus Chrissy.

 

 

 

Chrissy merge peste tot cu cenușa băiețelului decedat

Chrissy Teigen nu și-a ascuns nicio secundă durerea față de fanii ei. Încă de când a aflat că a pierdut sarcina, a urcat pe Instagram una dintre cele mai emoționante imagini. Chrissy a scris un mesaj sfâșietor anul trecut pe social media și a promis că mereu își va aminti de băiețelul ei și îl va considera un membrul al familiei, chiar dacă, din păcate, nu l-a putut aduce pe lume. Mai mult decât atât, soția lui John Legend are un ritual de la care nu se abate niciodată și pe care l-a împărtășit cu fanii.

Chiar dacă Jack nu mai este printre noi, Chrissy s-a asigurat că îi va păstra mereu amintirea vie.„De fiecare dată când mergem în vacanță sau plecăm undeva, copiii mei îmi spuncă trebuie să iau mereu caseta cu cenușă după mine. Apoi, când ajungem la destinație, îmi spun „O, Doamne, cred că îi este sete. Știu că poate suna ciudat, dar pun o sticlă mică de apă chiar lângă cutia cu cenușă. Sunt foarte încântați să facă asta!”, a spus Chrissy.

Chrissy Teigen este însărcinată, din nou. Soția lui John Legend a postat prima imagine cu burtica de graviduță
Hepta