Chrissy Teigen este o soție atotprezentă, iar John Legend știe asta cel mai bine. Cel mai recent interviu al lui John Legend va rămâne în istorie și pe bună dreptate.

John Legend nu se plictisește acasă cu soția lui. Chrissy și-a revenit, parțial din episodul depresiv după pierderea sarcinii și este mereu cu zâmbetul pe buze. Mai ales acum, de când se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Recent, John Legend se afla într-un interviu extrem de important pentru cariera sa. Artistul explica de ce este special albumul „Legend”, moment în care umărul soției sale a apărut în cadrul.

Chrissy nu s-a putut abține și a intrat cu totul în cadrul, salutându-i pe cei de la capătul linii. Vedeta radia de fericire, iar burtica de graviduță o face mai sexy ca niciodată. John Legend o adoră pe soția lui și, drept dovadă, multe piese de pe noul album sunt despre ea. „Legend” conține 24 de piese și vine pe două CD-uri, semn că artistul a avut suficientă sursă de inspirație.

 

 

Chrissy Teigen a renunțat de un an la alcool

Dependența de alcool a modelului i-a afectat și pe cei din jur. Soțul ei, John Legend, a fost mereu lângă ea și a susținut-o pe parcursul întregului proces. Acum că și-a atins scopul, artistul și-a exprimat mândria față de soția lui.

Chrissy a început să își canalizeze, deja, atenția către alte lucruri. Cei care o urmăresc pe Instagram, au observat că aceasta a început să gătească din ce în ce mai mult. Mii de fani îi urmează rețetele, inclusiv fetele din familia Kardashian.

Chrissy a declarat de multe ori că se simte norocoasă că are mereu familia alături. John Legend a fost principalul ei sprijin, mai ales după ce a pierdut sarcina. În urmă cu aproape doi ani, cuplul se pregătea să primească un nou membru în familie. Din păcate, sarcina nu a decurs deloc așa cum trebuie. Chrissy l-a pierdut pe Jack cu câteva zile înainte de a-l aduce pe lume.

 

Chrissy Teigen a ruinat interviul soțului ei. Cum a apărut vedeta în timp ce John Legend era pe Zoom
Hepta