Charlie Puth a recunoscut într-un interviu acordat revistei Billboard,  că a avut o aventură cu Selena Gomez, și asta l-a cam... "luat de cap".

De altfel, încă din primăvara lui 2016, atunci când cei doi au lansat „We Don't Talk Anymore”, single extras de pe albumul de debut al lui Charlie, au început să circule primele zvonuri despre o posibilă idilă. La acea vreme, atât Charlie cât și Selena au negat totul, susținând că sunt doar buni prieteni.

NOUĂ celebrități despre care habar n-aveai că poartă ochelari de vedere

La mai bine de doi ani de atunci, Charlie Puth a dat cărțile pe față. A vorbit pentru prima dată despre relația cu Selena într-un interviu pentru Billboard: „A fost ceva de moment, aproape neînsemnat, dar care m-a afectat foarte tare. M-a dat peste cap complet. Simțeam că nu sunt singura persoană la care se gândește, dar cred că știam dinainte în ce mă bag”, a recunoscut artistul.

La momentul respectiv, amândoi erau singuri, dar inima Selenei se pare că bătea tot pentru Justin Bieber. Deși după câteva luni, Selena a început o relație cu The Weeknd, nici aceasta nu a rezistat decât 10 luni, pentru că artista de 25 de ani a reluat legătura și s-a combinat din nou cu Bieber. Acum este singură din nou!