Kim Kardashian pare a fi mare fan al serialului ”American Horror Story” și nu o spunem noi, ci imaginile vorbesc de la sine. Miliardara a vrut să atragă toate privirile pe străzile din New York și i-a reușit din plin. Întregul costum din piele accesorizat cu o cagulă din același material i-a făcut pe mulți dintre fanii ei să meargă mai departe cu imaginația.

Kim K șochează din nou. Tocmai după ce fanii ei credeau că aparația, din nou, în rochie de mireasă la lansarea albumului ”DONDA” este cel mai ciudat outfit în această perioadă, miliardara demonstrează că poate mai mult decât atât. Kim a purtat zilele trecute pe străzile din New York un outfit full leather, la care a adăugat tot o mască din piele. Nimic ciudat până aici, doar că masca din piele era mai mult cagulă și nu a lăsat nimic la vedere. Kim a fost surprinsă în outfitul ciudat în timp ce își făcea check-in-ul la Hotelul Ritz-Carlton înainte de evenimentul MET Gala.

Nu este pentru prima dată când miliardara optează pentru un astfel de outfit. La lansarea albumului ”DONDA”, fosta soție a lui Kanye a optat pentru o salopetă neagră la care a asortat o cagulă care i-au lăsat la vedere ochii și părul. Evenimentul de atunci a avut loc în Atlanta, la stadionul Mercedes-Benz și, pe lângă lansarea albumului, Kanye a anunțat și lansarea merch-ului DONDA.