A devenit din nou un trend ca artiștii să deschidă sertarul cu amintiri și să împărtășească cu fanii cele mai intime imagini. Cum moda vine repede de peste hotare, un nouă prezență cunoscută în online-ul de la noi s-a dezbrăcat de secrete. 

Instagramul este cea mai accesibilă metodă de a ține legătura cu fanii, iar artiștii știu asta. În timpul pandemiei, Instagramul i-a ajutat să fie conectați mereu cu urmăritorii și tot pe Instagram se întâmplă toată magia. Din categoria celor care surprind pe zi ce trece se numără și artista următoare care a urcat la cererea fanilor o imagine din copilărie.

Îți dăm câteva indicii ca să îl ghicești:

1. S-a născut în Slatina, Olt

2. A făcut parte din trupa de rock alternativ X-plod, singura trupă de copii de acest gen din România

3. A participat în Finala Eurovision Junior România cu piesa „Girls don’t cry”

4. Nu este singură la părinți, ci mai are o soră, Catinca

5. A participat la X Factor în 2012

 

Ta-daaaam! Ai ghicit! Este vorba despre JO.

Ioana Anuța, pe numele ei din buletin, a crescut în câțiva ani cât alții în toată cariera. Puștoaica din Slatina abia devenise majoră când a participat la X Factor. Se întâmpla în 2012, iar Jo avea pe atunci un stil complet diferit.

Puștoaica rebelă, cu părul scurt, care cânta rock, a ajuns până în finală, iar mentorul ei a fost Dan Bittman. A devenit apoi Jo și a cucerit radio-urile cu ”Șoapte”. A început să lucreze cu Randi, iar acum se laudă cu videoclipuri de zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Am căutat atent pe Facebook-ul lui Jo și am descoperit imagini spectaculoase, pe care mulți dintre voi punem pariu că nu le-au văzut până acum.