Adele demonstrează încă o dată că are puteri nebănuite. Artista a lansat de curând albumul „30” și este unul dintre cele mai importante din cariera ei. Adele s-a reinventat și vrea ca fanii să simtă asta cel mai bine prin intermediul pieselor. Cum întreg albumul are o poveste, artista a simțit că o funcție de la Spotify îi cam strică planul.

Adele i-a uimit pe toți cu cea mai recentă pretenție manifestată către cei de la Spotify. Mai exact, artista a cerut platformei să elimine buton de shuffle în cazul albumul ei. Adele ține foarte mult la ordinea piesei care nu este deloc una întâmplătoare, așa că a vrut ca fanii să se bucure în ordine cronologică de piesele ei. Spotify s-a conformat, iar cei care vor intra să asculte albumul „30”, vor observa că au o funcție în minus. 

Adele a făcut multe schimbări în viața ei în ultimul timp, iar acest lucru se reflectă și în muzică. Albumul la care a lucrat în ultimii ani a fost scris într-un context complicat, mai exact în perioada în care Adele s-a despărțit de soțul ei. Divorțul s-a finalizat anul acesta, dar cei doi erau separați deja de trei ani. Într-un interviu acordat revistei Vogue, Adele a povestit că a compus piesele de pe noul album cu gândul la fiul ei, Angelo, pentru a-l ajuta să înțeleagă motivele despărțirii de tatăl lui și pentru a trece mai ușor peste.