Nici artiștii nu sunt feriți de problemele de sănătate. După ce Lady Gaga și-a anulat concertele din cauza durerilor cauzate de fibromialgie (boala de care suferă), iar Shakira și-a amânat turneul din cauza unei hemoragii la corzile vocale, Celine Dion a fost nevoită să-și amâne și ea câteva concerte.

Artista de origine canadiană are probleme cu auzul și va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Din acest motiv, Celine Dion și-a anulat toate concertele programate în Las Vegas, în perioada 27 martie - 18 aprilie.

FOTO | Selena Gomez s-a tuns! N-ai mai văzut-o niciodată cu părul atât de scurt!

”Celine s-a confruntat cu niște probleme de sănătate la nivelul Trompei lui Eustachio, ceea ce o făcea să nu audă cu acuratețe, afectându-i astfel și performanțele vocale. S-a confruntat cu problema aceasta în ultimele 12-18 luni, dar a ținut-o sub control cu ajutorul unor picături. În ultimele săptămâni, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, așa că va recurge la o intervenție minoră pentru a corecta această problemă”, a anunțat managementul artistei într-o postare pe Facebook.