Spectacolul Premiilor Grammy din acest an poate fi văzut în premieră şi în exclusivitate la ZU TV, NUMAI DUMINICĂ, DE LA ORA 14:00. În fiecare an, cele mai tari premii muzicale din lume oferă un show grandios, iar starurile strălucesc nu numai pe scenă, ci şi pe covorul roşu. 

Acestea sunt câteva dintre apariţiile BETON de la Premiile Grammy din ultimii ani: 

Jennifer Lopez i-a lăsat pe toţi cu gura căscată la ediţia din 2000, când a purtat o rochie Versace care îi lăsa sânii foarte…liberi.

marieclaire.co.uk

Pe vremea când încă era destul de nouă în industria muzicală, Rihanna a venit îmbrăcată aşa la Premiile Grammy din 2007. 

marieclaire.co.uk

Şi tot în 2007, fosta componentă a trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, a fost uimitoare pe covorul roşu de la Premiile Grammy.

marieclaire.co.uk

În 2011, până să împlinească 19 ani, Selena Gomez a făcut şi ea senzaţie pe covorul roşu la Premiile Grammy.

marieclaire.co.uk

Cea mai tare viitoare mămică ce a apărut vreodată pe covorul roşu al Premiilor Grammy este, fără vreo urmă de îndoială, Gwen Stefani. Se întâmpla în 2006.

marieclaire.co.uk

Eleganţă. stil…strălucire! Beyonce, la premiile Grammy din 2006.

marieclaire.co.uk

Ediţia din 2006 a fost, poate, cea mai reuşită la acest capitol. Printre prezenţele spectaculoase de pe covorul roşu al Premiilor Grammy s-a numărat şi Kelly Rowland

marieclaire.co.uk

Şi ajungem din nou la Rihanna şi la apariţia sa fantastică din 2010. Artista a purtat atunci o rochie Viktor & Rolf, din colecţia primăvară/vară a acelui an.

marieclaire.co.uk