După ce a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei, ”Sex Education” revine pe Netflix cu un nou sezon. Serialul care a cucerit milioane de adolescenți vine cu partea a treia toamna aceasta, iar trailer-ul a apărut deja pe internet. 

”Sex Education” este unul dintre cele mai populare seriale pentru adolescenți și nu numai. Producția a avut premiera pe Netflix în ianuarie 2019, iar la un an distanță a apărut și sezonul al doilea. Toată lumea se aștepta ca sezonul trei să fie disponibil la începutul acestui an, conform tradiției deja stabilite. Numai că pandemia le-a încurcat puțin planurile producătorilor și, la fel ca multe alte producții cinematografice, serialul a fost amânat. Fanii serialului au primit veștile bune, pentru că acum au apărut, în sfârșit, trailer-ul celui de-al treilea sezon, precum și data la care va fi disponibil pe Netflix. 

Așadar, ”Sex Education” revine pe 17 septembrie cu sezonul al treilea, iar o parte dintre actori au dat indicii cu privire la faptul că va fi mai tare decât tot ce ai văzut până acum. ”Dă-mi voie să-ți spun, nu ești pregătit pentru sezonul 3, crede-mă!”, a scris Asa Butterfield, unul dintre protagoniștii din serial, pe Twitter, în urmă cu o lună și jumătate.