Nu toți actorii de la Hollywood au fost atraşi de ideea de a apărea în seria  "Fifty Shades", care a înnebunit o planetă întreagă. Deşi au fost o serie de actrițe care s-au luptat din greu pentru rolul Anastasiei Steele, există şi exemple de care nu şi-au dorit să apară în film. Şi Mister Grey ar fi putut fi jucat de un nume "greu".

OMG! Protagoniștii din Fifty Shades nu se suportă în realitate. Uite de ce s-au certat!

Toată lumea îl ştie acum pe "Domnul Grey" prin imaginea lui Jamie Dornan, dar dacă vă spunem că rolul ar fi trebuit să îi aparțină lui Ryan Gosling? De fapt, unul dintre cei mai sexy bărbați din lume aproape că a semnat contractul cu producătorii "Fifty Shades Of Grey", dar până la urmă a renunțat pentru că are un principiu clar în carieră: nu joacă în filme care au mai multe părți.

Și lui Charlie Hunnam i s-a oferit rolul lui Christian Grey, dar fanii cărții nu au fost de acord cu alegerea. Hunnam a avut și niște conflicte cu Universal Pictures, așa că a refuzat rolul. 

Emilia Clarke, cea care a devenit celebră prin personajul Daenerys Targaryen din "Game Of Thrones" a refuzat fără regrete să o "joace" pe Anastasia Steele. Emilia a mărturisit într-un interviu pentru The Hollywood Reporter că a mai apărut în scene "deocheate", dar nu a fost deloc atrasă de "Fifty Shades Of Grey". "Am mai apărut goală până acum, dar am preferat să nu mai fiu asociată cu astfel de imagini", a explicat Emilia.

Emilia Clarke nu a fost singurul nume mare care a refuzat să apară în "Fifty Shades". Shailene Woodley a fost favorită pentru rolul Anastasiei Steele, dar a spus "pas" pentru a juca în "Divergent".

Până una-alta, în februarie 2018 apare partea a treia din film, ”Fifty Shades Freed”.