Hmmmm... oare dragostea durează doar 3 ani și în cazul lui Jennifer Lopez? Presa internațională scrie că Alex Rodriguez, logodnicul ei ar fi călcat pe bec. Sunt și dovezi!

Pentru sănătatea relației sale, Jennifer Lopez ar face bine să creadă în prietenia dintre un bărbat și o femeie. Recent, tabloidele din afară au început să scrie că artista a fost înșelată de logodnicul ei cu nimeni alta decât cu o vedetă de reality show. JLo și ARod au amânat nunta din cauza pandemiei și din amânare în amânare au ajuns să se gândească chiar la anularea evenimentului. Oare asta să-l fi împins pe Alex în păcat?

Alex Rodriguez ar fi înșelat-o pe Jennifer cu Madison LeCroya, cunoscută pentru aparițiile ei în reality show-uri. Presa a aflat că anul trecut Madison a zburat la Miami pentru a se vedea cu un fost jucător de MLB. Cam multe coincidențe, nu?

La aflarea veștii, Madison a dat un interviu celor de la Page Six și s-a apărat spunând că este foarte bună prietenă cu Alex și că apelurile dintre ei nu înseamnă nimic, cu atât mai puțin un motiv de îngrijorare pentru JLo.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez nu dau semne că relația lor ar fi în pericol. După ce i-a fost alături la ceremonia de învestire a lui Biden, cei doi au luat prânzul împreună zilele trecute. We keep the eyes on them!