Maluma este cel mai râvnit burlac din lume. Artistul este urmărit de sute de milioane de fane și sigur DM-urile lui sunt pline de propuneri mai puțin cuminți din partea urmăritoarelor. În timp ce unele fane se ascund în DM, o artistă de la noi s-a expus direct în secțiunea de comentarii.

Instagramul lui Maluma este preferatul a milioane de fane din întreaga lume. Atunc când pretty boy postează o imagine în cele mai provocatoare ipostaze, urmăritoarele lui tocesc butonul de like. Maluma primește aprecieri din toate colțurile lumii, iar la cel mai recent videoclip postat de către el, o artistă de la noi nu s-a mai putut abține și i-a comentat.

Maluma și-a promovat cea mai recentă piesă pe Instagram în stilul său unic. La vederea dansului lasciv al artistului latino, Lidia Buble nu s-a mai putut abține și i-a comentat. Chiar dacă știe spaniolă și engleză, artista nu a mai avut cuvinte în fața postării lui Maluma și i-a lăsat o serie de emoticoane 🪐🪐🪐 pentru care ea a făcut o obsesie în ultima perioadă

Hmmm... oare îi va da Maluma reply?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)