Ariana Grande poate primi un trofeu pentru cea mai secretoasă vedetă. Artista și-a planificat până la ultimul detaliu nunta, dar lista de invitați nu a fost onorată în totalitate. Actrița Liz Gillies, cea mai bună prietenă a Arianei a dat skip evenimentului.

Nunta Arianei Grande a fost fix așa cum și-a dorit-o: intimă și spectaculoasă. Artista s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Dalton Gomez, celebrul agent imobiliar. Evenimentul a avut loc la una dintre proprietățile artistei din Montecito, iar lista de invitați a numărat fix 20 de persoane. Ari a vrut ca într-o zi atât de importantă pentru ea și pentru soțul ei să fie înconjurați de familie și de cei mai buni prieteni.

Speaking of friends... cea mai bună prietenă a Arianei nu a putut fi prezentă la eveniment. Liz Gillies, colega ei de pe platourile de filmare de la ”Victorious” a explicat absența ei de la eveniment în cadrul emisiunii Watch What Happens Live! with Andy Cohen. ”Nu am putut fi prezentă pentru că aveam nevoie de șapte zile libere, cu tot cu zbor. Nu doar că nu am spus nimănui asta, dar nici măcar nu puteam să îmi iau liber pentru ziua aceea și nu am făcut-o. Îmi pare rău!”, a spus actrița care are un program foarte încărcat pe platourile de filmare de la ”Dynasty”.