„Euphoria” este serialul care a adus-o în prim plan pe Zendaya mai mult ca niciodată. Fanii au sperat la o continuare a acțiunii și se pare că dorința lor s-a transformat în realitate. Sezonul doi din „Euphoria” s-a lansat pe 9 ianuarie, iar Zendaya a revenit în rolul lui Rue. 

Zendaya este una dintre cele mai apreciate actrițe din garda nouă. Anul trecut, mai mult ca niciodată, Queen Z s-a transpus în pielea unor personaje memorabile și a bifat unele dintre cele mai de succes producții ever. Totuși, „Euphoria” va rămâne mereu un serial al sufletului său. Deși pare că este ușor de digerat, Zendaya a recunoscut că subiectele nu sunt deloc light și că ar putea să-i afecteze pe unii. Tocmai de aceea, iubita lui Tom Holland a transmis un mesaj pentru toți fanii „Euphoria”.

„Știu că am mai spus asta... vreau să subliniez încă o dată faptul că „Euphoria” este un serial destinat audiențelor mature. Sezonul ăsta, poate mai mult decât primul, este extrem de emoționant. Are de-a face cu subiecte care pot declanșa reacții puternice și pot fi dificil de urmărit. Vă rog să vă uitați doar dacă vă simțiți confortabil! Aveți grijă de voi și vreau să știți că sunteți iubiți și eu pot să simt susținerea voastră!”, a scris Zendaya pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)