Zilele trecute, Kim Kardashian a fost „linșată” de către fani. Totul s-a întâmplat după ce au apărut pe Instagram câteva imagini care arătau că rochia pe care miliardara a purtat-o la MET Gala este într-o stare deplorabilă.

Kim Kardashian este în centrul atenție și nu tocmai în cel mai bun mod posibil. Miliardara este pusă la zid de întreg internetul care a văzut imaginile cu rochia lui Marilyn Monroe. Kim a purtat celebra creație la MET Gala și, chiar dacă mulți i-au spus că nu este o idee bună, se pare că aceasta nu a ținut cont.

Acum, rochia este destul de distrusă, iar ceea ce îi nemulțumește pe mulți este faptul că iubita lui Pete s-a chinuit să o îmbrace, rupându-i dantela și câteva cristale. „În cazul în care ai ratat….Cristale lipsă și unele atârnate de un fir. Rochia, expusă la locația Ripley’s Hollywood pe 12 iunie 2022. A meritat?”, este mesajul din descrierea fotografiilor.

Kim nu s-a apărat în niciun fel, dar se pare că cei de la muzeul de unde a fost luată rochia au reacționat imediat. Reprezentanții de la Ripley’s Believe It or Not! nu tolerează ca vedeta să fie acuzată pe nedrept și susțin că rochia este intactă.

„Ripley’s Believe It or Not! afirmă cu toată încrederea că rochia purtată de Marilyn Monroe nu a suferit nicio modificare. Misiunea noastră este aceea de a-i educa pe vizitatori, dar și pe fani. Nu contează de ce parte a baricadei sunteți de data asta, importanța istorică a acestei rochie nu a fost negată ci, din contră, a fost întărită. Prin intermediul lui Kim, o mulțime de oameni au avut acces la moștenirea lăsată de Marilyn”, a spus reprezentanții muzeului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kimkardashian