Selena Gomez a avut de-a lungul carierei sale multe ups and downs. Artista a fost pusă de multe ori la zid de cei care i-au criticat greutatea, dar acum se pare că este mai împacată ca niciodată cu propria persoană.

Selena are un ritual de la care nu se abate și un secret care o ajută să se mențină în formă și să fie sănătoasă.

Sportul, alimentația sănătoasă, iubirea și... încă ceva: ghimbirul. Toate o ajută pe Selena să arate atât de bine. Secretul ei constă într-un shot de ghimbir băut dimineața, pe stomacul gol, sau chiar o bucățică de ghimbir crud pe care o mănâncă așa. Ewww! Selena face asta de ceva timp și s-a obișnuit cu gustul, altfel nu se explică cum reușește să consume ghimbirul în stare crudă, având în vedere aroma puternică.

Recent, Selena a recunoscut că standardele frumuseții false care se impun în online și în lumea vedetelor au făcut-o să își piardă încrederea în ea. De aici i-a venit și ideea creării brand-ului ”Rare Beauty” care conține produse menite să accentueze trăsăturile femeilor, nu să le modifice. 

”Societatea ne spune constant că nu suntem suficient de buni, așa că am vrut să pun bazele unui brand care să elimine acea presiune. Scopul meu cu Rare Beauty este să dărâm standardele nerealistice ale frumuseții. Am văzut din propria experiență că aceste standarde imposibile au avut un efect negativ asupra sănătății mele mentale și știu că multă lume trece prin asta.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)