Kylie Jenner și Travis Scott vor deveni părinți pentru a doua oară și, așa cum era de așteptat, bebelușul lor nici nu s-a născut că deja este în centru atenției. După ce săptămânile trecute fanii au încercat să își dea seama cu cine va semăna acesta mai mult, acum au început deja teoriile legate de numele pe care cel sau cea mică îl va avea.

Kylie Jenner a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil cu Travis Scott, mai ales că între cei doi lucrurile nu mai mergeau bine deloc. Sarcina lui Kylie avansează rapid, așa că fanii nu au mai pierdut nicio secundă și au început deja să facă primele presupuneri cu privire la numele pe care Kylie îl va alege pentru copilul ei. Așa cum era de așteptat, numele nu sunt deloc unele obișnuite, iar variantele sunt destul de numeroase. Raini, Windi, Cloudi, Humidi, Sunni, Dri, Breezi, Coldi. Imaginația fanilor nu are deloc limite, așa că numele propuse pe Instagram sunt tot din sfera meteo, așa cum este și Stormi.

Anul acesta, Kylie a decis să le lase doar pe Kendall și Kim să strălucească în lumina reflectoarelor de la MET Gala. O sursă apropiată viitoarei mămici a declarat că ”Kylie s-a răzgândit pe ultima sută de metri pentru că a fost copleșită și nu s-a simțit bine. A avut un program foarte încărcat în săptămâna de dinaintea evenimentului și a fost foarte obosită. S-a gândit foarte mult dacă să meargă sau nu la eveniment și a ajuns la concluzia că mai bine lipsește anul ăsta. Tot ce contează acum pentru ea este sarcina.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliekjenner)