Miley Cyrus și Kylie Jenner au mai multe în comun decât și-ar putea imagina cineva. Chiar dacă Miley a început un război virtual cu miliardara acum ceva timp, se pare că amândouă sunt unite de pasiunea pentru același bărbat.

Miley Cyrus și Kylie Jenner nu mai au nevoie de prezentare. Cele două s-au făcut remarcate în domeniile în care activează și au sute de milioane de fani. Chiar dacă la prima vedere par diametral opuse, Kylie și fosta Hannah Montana nu au gusturi diferite atunci când vine vorba de partea masculină. 

Kylie este mult mai stabilă decât Miley din punct de vedere sentimental, miliardara împăcându-se cu Travis Scott. Miley Cyrus încă nu și-a găsit sufletul pereche, dar niciodată nu este prea târziu pentru iubire. Artista a declarat de multe ori că este atrasă de femei, dar înainte de a ajunge la concluzia asta a avut câțiva parteneri trecuți pe listă. Unul dintre ei a fost Cody Simpson, artistul din Australia care nu a rezistat prea mult lângă Miley. Cei doi s-au mutat împreună destul de repede, aveau de gând să lanseze și piese împreună, dar se pare că destinul nu le-a surâs. 

Înainte de a umplu Instagramul cu poze alături de Miley Cyrus, Cody Simpson a fost combinat cu Kylie Jenner. Miliardara care pe atunci era o puștoaică a avut o relație de scurtă durată cu Cody, dar se pare că pentru artistul australian încă mai este un subiect bune de glume.