Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost la un pas să dea nas în nas în vacanță. Cei doi foști iubiți se află în Europa, iar coincidența face ca amândoi să fi ales aceleași destinații de vacanță și să fie în aceleași locuri, la câteva ore distanță. 

Ce mică e lumea! Atunci când și-a plănuit vacanța romantică alături de Ben Affleck, probabil că ultimul lucru la care s-a gândit Jennifer Lopez a fost că ar putea să se întâlnească întâmplător cu... fostul iubit. Diva și Ben Affleck sunt în Europa de mai bine de o săptămână. J. Lo și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere exclusivistă pe yacht, după care au bifat câteva destinații de lux din Franța și Italia. Coincidența face că și Alex Rodriguez, fostul iubit al divei, este în Europa cu un grup de prieteni, fix în aceeași perioadă. 

That's amore! Jennifer Lopez și Ben Affleck, vacanță romantică în Europa. Cum au fost surprinși?

Fostul sportiv și gașca lui au închiriat și ei un yacht și au acostat în portul din St. Tropez la doar două ore după ce J. Lo și Ben Affleck au ajuns fix în același loc. Alex Rodriguez a petrecut pe yacht cu o reporteră pe nume Melanie Collins și unele publicații s-au grăbit să scrie că sunt împreună. După oprirea din St. Tropez, cei doi au fost fotografiați de paparazzi la Paris. În tot acest timp, cuplul J. Lo - Ben Affleck și-a continuat escapada romantică în Italia.