Lumea este mică, iar Nicole Cherry și J Balvin demonstrează asta. Chiar dacă sunt mii de kilometri între cei doi, se pare că artiștii au multe în comun. Asta pe lângă pasiunea pentru muzică.

Nicole Cherry a crescut, la propriu și la figurat, pe scenă în fața fanilor. Cireșica are o carieră fulminantă, iar piesele ei au rupt, de fiecare dată, topurile de la noi. Recent, Nicole s-a filmat alături de J Balvin și a ridicat o mulțime de semne de întrebare. Pentru cei care nu știu deja, nimic nu este întâmplător.

Nicole Cherry și J Balvin nu s-au filmat în calitate de artist și fan, ci în calitate de prieteni. Nicole l-a cunoscut pe Balvin cu mulți ani în urmă și au păstrat legătura. Cei doi au făcut schimb de numere de telefon și comunică destul de des. Ba mai mult, Nicole obișnuiește să-i trimită și anumite piese pe care să le asculte înainte de a le lansa.

În plus, cei care o urmăresc pe Cireșică, își amintesc foarte bine momentul în care J Balvin i-a urat „La mulți ani!” soțului ei. „Am numărul lui de la începuturi, când m-am întâlnit cu el. De abia mă lansasem. Tot atunci se lansase și el cu „Tranquila”. Atunci m-am întâlnit cu el și ulterior am mai discutat. De exemplu, i-am cerut un filmuleț de ziua lui Florin, îl am și acum”, a spus Nicole Cherry, potrivit wowbiz.ro.

 

 

 

Nicole Cherry vrea să devină mămică, din nou

Nicole Cherry a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că este însărcinată. Artista și-a dorit mereu să fie o mămică tânără, iar visul ei a devenit realitate. Nicole a primit de ziua ei cel mai frumos dar, iar de atunci, se bucură zilnic de Anastasia. Artista a învățat pe parcurs cum să fie o mamă bună și învață asta mereu de la fiica ei.

Nicole Cherry a realizat că i se potrivește din ce în ce mai bine acest rol de mamă. Mai mult, se pare că Cireșica nu are de gând să se oprească aici. Artista vrea să mai aducă pe lume un copil, iar dacă ar fi băiețel, ar fi perfect. Cel puțin, asta le-a declat Nicole fanilor ei din online.

Ce legătură există între Nicole Cherry și J Balvin. Artiștii s-au filmat împreună și au devenit virali pe TikTok
Hepta