Rihanna a renunțat pentru o perioadă la muzică și s-a axat pe domeniul cosmeticelor și al lenjeriilor. Diva din Barbados a dat lovitura cu ”Savage x Fenty” și nu are de gând să se oprească aici.

Rihanna a pregătit intens prezentarea de modă de anul acesta a colecției Savage x Fenty.  Colecția de toamnă semnată de Rihanna a adus pe aceeași scenă nume celebre precum Bella Hadid, Cara Delevingne, Normani, Lizzo, Irina Shayk, Paris Hilton, Willow Smith și Big Sean.

Cei care au participat sau au vizionat show-urile de modă ale Rihannei știu că aceasta nu se rezumă doar la o simplă defilare, ci pune în scenă un adevărat spectacol. Criticii de modă deja au început să facă previziuni și spun că Savage x Fenty are toate șansele să eclipseze celebrul brand de lenjerie Victoria’s Secret. Până a nu apărea Riri pe scena lenjeriilor intime, Victoria’s Secret a deținut mult timp titlul de cel mai cunoscut și cel mai bine vândut brand de lenjerie. 

Acum, brandul lui Riri generează încasări uriașe, iar faptul că Rihanna a mutat show-ul în online anul acesta i-a adus un mare plus. Să curgă banii pentru Riri!