Atenția la detalii nu ține cont de granițe. 50 Cent nu s-a abătut de la obiceiul de a fi cu ochii pe gafele altor vedete, iar de data aceasta una dintre victime este o româncă.

Nu degeaba se spune că româncele sunt cele mai frumoase. 50 Cent crede în această regulă nescrisă și se pare că a luat în vizor o vedetă de la noi. Nu în cel mai frumos mod posibil, dar și reclama negativă tot reclamă este. Acum ceva timp, 50 Cent posta pe contul de Facebook un moment în care Daniela Crudun renunța la lenjerie în direct în cadrul emisiunii la care era asistentă. Chiar dacă imaginea nu îi facea neapărat cinste, Daniela și asumat și a repostat tot ceea ce a spus rapperul despre ea.

50 Cent nu a renunțat la obiceiul de a taxa momentele penibile. Rapperul a vrut să tragă un semnal de alarmă despre modul în care este prezentată rubrica meteo la anumite posturi tv, iar ca exemplu de ”așa nu” era Daniela Crudu. Cruduța s-a lăudat și de această dată și a pus la Insta stories postarea rapperului. Între timp, se pare că 50 Cent a șters postarea. Oare s-a răzgândit?