Smiley și Killa Fonic au demonstrat că genurile muzicale extrem de diferite pot fuziona și pot da naștere unui hit atunci când au lansat ”Lasă inima să zbiere”. Acum, cei doi au răspuns la cele mai personale întrebări primite de la fani, iar interviul s-ar putea să te surprindă.

Smiley și Killa au dat un interviu-fulger, la o săptămână de când au lansat piesă împreună. Cei doi artiști au răspuns la câteva dintre curiozitățile fanilor și au spus lucruri pe care poate nu le știa nimeni despre ei. Pe cât de diferite sunt stilurile lor muzicale, pe atât de originale sunt și răspunsurile celor doi.

Ce ar face dacă ar fi femei pentru o zi? Ce observă prima dată la o femeie? Care a fost cel mai ciudat lucru pe care l-au mâncat? Dar cea mai dubioasă amintire din copilărie (aici dacă ai urechile sensibile, sari peste răspunsul lui Killa)? Ce ar face dacă ar fi Moș Crăciun sau super-eroi? Cum ar schimba finalul Game of Thrones? Ce le dă turn-off total atunci când vine vorba despre femei? Te lăsăm pe tine să afli răspunsurile la toate întrebările acestea și alte câteva.