Justin Bieber și-a cucerit fanii în luna martie cu piesa ”Peaches”. Melodia face parte de pe cel mai nou album lansat de Biebs și a ajuns rapid să domine topurile din toată lumea. Videoclipul se bucură de peste 260 de milioane de vizualizări pe YouTube și mulți s-au întrebat ce a vrut, de fapt, să spună autorul prin versuri. 

Fanii lui Justin Bieber au încercat să descifreze versurile piesei ”Peaches” și să înțeleagă cui îi este dedicată. Versurile care i-au pus pe gânduri pe cei mai mulți au fost: ”There's nothing like your touch / It’s the way you lift me up / And I'll be right here with you 'til the end”. Fanii lui Justin s-au grăbit să tragă concluzia că mesajul este o declarație de dragoste pentru soția lui, Hailey, pusă pe muzică. 

Recent, Justin a făcut echipă cu Ludacris, Usher și Snoop Dogg și au înregistrat un remix beton pentru melodia lui Biebs. Între timp, versiunea originală a piesei a ajuns în top 10 cele mai ascultate melodii din lume, potrivit celor de la Billboard. Melodia a strâns sute de milioane de ascultări pe platformele de streaming, iar Biebs se poate lăuda că a fost inspirat atunci când a ales ca ”Peaches” să fie prima piesă de pe album pe care a promovat-o.