Delia iubește natura și îi condamnă drastic pe cei care o distrug. Artista profită de fiecare ocazie pentru a-și face vocea auzită în mediul online și a trage un semnal de alarmă. Delia a dat o fugă la munte, la noi în țară, iar ceea ce a întâlnit pe drum a oripilat-o. 

Delia adoră să meargă pe munte și, atunci când are puțin timp liber, profită la maximum pentru a trage o fugă în natură, fie la noi, fie peste hotare. Artista a mers zilele trecute la munte în România, iar pe drum a făcut câteva filmulețe pentru a-și arăta indignarea. Pe marginea șoselei, era plin de urși, veniți în căutare de hrană. Artista a filmat cel puțin 10 animale sălbatice într-un interval de o jumătate de oră de drum. Delia a ținut să tragă un semnal de alarmă pe internet și a spus că prin zonele în care a întâlnit urșii circulau și bicicliști, nu numai mașini, iar prezența animalelor era cu atât mai periculoasă. 

Fashion is her second nature. Delia și Justin Bieber au făcut o pasiune pentru același tip de încălțări

Prezența urșilor în civilizație este o problemă actuală în județele de la munte. Urșii coboară din pădure, în căutare de hrană, și ajung chiar și în oraș, printre blocuri, la tomberoane. Cineva i-a sugerat Deliei să își folosească vocea și infuența de persoană publică și să se implice într-o campanie care să stopeze defrișările și să găsească o soluție pentru urșii care au rămas fără hrană și fără adăpost în pădure. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)