Săptămânile trecute, Halsey le-a arătat fanilor ei că are curaj să renunțe la podoapa capilară și s-a ras. Acum, artista a adăugat un accesoriu cheliei: un tatuaj.

Trend-ul schimbărilor de look a revenit pe TikTok și face din ce în ce mai multe victime. După Iggy Azalea, Haley este următoarea artistă care și-a făcut curaj și a renunțat la podoaba capilară. Înainte de a se rade, Halsey avea un look super cool și își vopsise părul în culorile curcubeului special pentru a promova cel mai recent album, ”Manic”. 

Halsey a simțit că look-ul ei nu este complet dacă nu mai adaugă ceva, așa că a mers la salon de tatuaje și și-a desenat pe chelie o stea. Halsey a apelat la artistul tatuator Noah Lee și s-a tuns special mai scurt în acea zonă pentru ca tatuajul să fie mai vizibil.

Fanii s-au întrebat dacă nu cumva artista are probleme de sănătate și asta a făcut-o să se tundă, iar răspunsul lui Halsey a venit pe Twitter. ”A crescut foarte lung și am zis că atâta timp cât este sănătos, nu îl mai tund. Apoi, l-am văzut crescând și mi-am zis că este drăgut, dar parcă îmi era dor de părul scurt. Și așa am făcut-o!”