Mămicile celebre se împart în două categorii: cele care își postează non-stop copiii pe internet, ba chiar le fac și lor conturi pe rețelele de socializare, încă dinainte să învețe să meargă, și cele care sunt discrete și preferă să îi protejeze pe cei mici de oamenii de pe internet. 

Shakira face parte, cu siguranță, din cea de-a doua categorie. Artista columbiană are doi băieți cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, dar postează extrem de rar fotografii cu ei. Așa se face că oamenii care o urmăresc pe Instagram au fost șocați să vadă cât de mult au crescut Sasha și Milan, căci așa îi cheamă, de când nu i-au mai văzut. Artista a postat, în urmă cu câteva zile, o poză în care apare cu băieții ei și a topit internetul. Peste 2,5 milioane de oameni au dat like la postare în câteva zile. 

Imagini de colecție. Știai că Shakira a jucat în telenovele? Cum arăta la 16 ani și ce rol a avut

Apoi, Shakira a decis să mai împărtășească cu urmăritorii ei un moment adorabil împreună cu băieții ei. Cei mici se pare că au moștenit de la mama lor pasiunea pentru muzică, iar Shakira și cei doi băieți ai ei au dansat pe una dintre melodiile lui J Balvin. Cântăreața i-a lăsat pe cei mici să fie în prim-plan și a scris în descrierea filmulețului: ”In Da Getto cu noii mei dansatori”. Imaginile au primit trei milioane de aprecieri, iar Balvin nu putea rămâne indiferent la ceva atât de adorabil și a comentat imediat: ”Mulțumesc, regină”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)