Fani ca Irina Rimes și-ar dori să aibă fiecare artist. Comunitatea Irinei este una numeroasă, iar unii dintre fani ar face orice să îi arate artistei cât de mult o iubesc.

Irina Rimes este un artist răsfățat de către fani. Artista de peste Prut a cucerit publicul de la noi încă de la primele piese, iar acum a primit dovada supremă că fanii o iubesc. Irina a primit o poză de la un fan care vrea să își amintească mereu piesa ”Nu știi tu să fii bărbat”. Aceasta a decis să își tatueze pe mână întreaga piesă.

Anul acesta, Irina vrea să cucerească peisajul muzical internațional. Pentru artistă nu este prima dată când bifează o colaborare cu un artist internațional. Irina a colaborat cu Mahmut Orhan, un DJ de origine turcă și au lansat ”Schhh”, ”Hero” și ”Nu vreau”.

Acum, Irina a filmat videoclip pentru piesa ”Your love”, o colaborare cu Cris Cab, artistul cunoscut pentru hit-ul ”Liar Liar”. Înainte de lansarea oficială, Irina a pregătit un concurs pentru fanii ei cu un premiu ce constă într-o întâlnire pe Zoom cu ea.