Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt puși pe fapte mari. Cei doi îndrăgostiți nu pierd timpul deloc și caută de zor o casă potrivită pentru a se muta împreună. Cuplul a participat la mai multe vizionări în ultima vreme, dar încă nu a găsit casa perfectă. 

J. Lo și Ben Affleck sunt hotărâți să își ducă relația la next level. Cei doi știu exact ce vor și s-au întors din vacanță cu planuri mărețe. În timp ce presa de peste Ocean scria că Ben este în căutarea inelului de logodnă perfect, se pare că diva și actorul au planuri să se mute împreună cât mai curând. La câteva zile după ce au revenit în Los Angeles, după escapada romantică din Europa, cuplul Bennifer a participat la mai multe vizionări de case în zona Beverly Hills. 

Nu are gusturi rele! Ce cadou a primit Jennifer Lopez de la Ben Affleck de ziua ei? A costat 45.000$

Una dintre proprietățile pe care cuplul le-a vizitat costă 85 de milioane de dolari și are o suprafață impresionantă, putând să găzduiască 80 de persoane. J. Lo și Ben Affleck au mai văzut o casă pe malul unui lac, al cărei preț este la jumătate față de vila din Beverly Hills. Cei doi nu se uită la bani când vine vorba de confort, iar la începutul relației au închiriat o vilă pe malul oceanului, unde au stat doar ei doi și și-au consumat relația.