The drama is here! „Selling Sunset”, unul dintre cele mai populare reality show-uri de pe Netflix, a revenit cu ultimul sezon în urmă cu câteva săptămâni. Multe s-au întâmplat în viețile personajelor de când s-au încheiat filmările pentru sezonul trei, iar producătorii au pregătit multe surprize pentru fanii serialului. 

Dacă nu ai văzut Selling Sunset pe Netflix, e momentul să îl adaugi pe listă! Serialul de tip reality show s-a bucurat de foarte multă popularitate atunci când a apărut primul sezon, așa că producătorii s-au grăbit să filmeze apoi încă două sezoane. Serialul urmărește activitatea unei agenții imobiliare de lux din Hollywood, deținută de doi frați gemeni. Proprietarii și agentele angajate fac tranzacții cu locuințe de zeci de milioane de dolari, așa că invidia, răutățile și drama sunt la ordinea zilei. 

De-a lungul serialului, Chrishell, a trecut printr-un divorț. Între timp, ea s-a combinat cu unul dintre gemenii care dețin compania, după cum au văzut cei care o urmăresc pe Instagram sau citesc presa tabloidă din State. Maya a mai făcut un copil, dar a și pierdut o sarcină, iar Christine Quinn a devenit și ea mămică. 

În plus, trei noi agente s-au alăturat echipei, pentru ca povestea să fie și mai picantă: Vanessa Villela, o fostă actriță de telenovele care s-a reprofilat în agentă imobiliară, Emma Hernan, o antreprenoare care se cunoaște cu o parte dintre fete și Chelsea.

Dacă ești curios care dintre ele este cea mai bogată, am făcut noi topul pentru tine!

Amanza Smith - 1 milion de dolari

Maya Vander - 1 milion de dolari

Mary Fitzgerald - 1 milion de dolari

Davina Potratz - 2 milioane de dolari

Christine Quinn - 2 milioane de dolari

Heather Rae Young - 3 milioane de dolari

Chrishell Stause - 5 milioane de dolari

Brett & Jason Oppenheim - 50 de milioane de dolari fiecare