Fără doar și poate MET Gala a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente de peste Ocean. Vedetele și-au pregătit din timp ținutele și s-au asigurat că outfitul lor este cel mai glam și cel ami strălucitor de la party. Au existat și excepții.

Cineva să ne spună ce se întâmplă cu Kim și Kanye!! Cei doi au intrat într-o zonă vestimentare foarte dubioasă și aproape că nimeni nu le înțelege alegerile. Pentru Kim este deja a treia oara când apare în fața tuturor acoperită din cap până în picioare și cu cagulă care nu lasă nimic la vedere. De data asta, Kanye a vrut să se asorteze și el cu fosta lui soție și amândoi au defilat pe covorul roșu acoperiți. Asta ridică multe semne de întrebare, mai ales că fanii nu știu dacă s-au împăcat sau dacă doar sunt victimele unui trend inventat chiar de ei.

Divorțul nu i-a prea priit lui Kanye West. Rapperul vrea să lase totul în trecut, iar acum câteva săptămâni a făcut primul pas în direcția asta. Kanye are de gând să renunțe complet la numele lui și vrea să treacă de la Kanye Omari West la... Ye. Foarte original! Kanye s-a gândit la acest nume pentru că de ceva ani a tot lansat încălțăminte sub acest brand, iar astfel, fanilor le-ar fi mult mai ușor să se obișnuiască cu el.