Cleopatra Stratan s-a transformat din fetița care îl aștepta pe Ghiță la portiță în artista completă de astăzi. Iubita lui Edward Sanda a adoptat recent un look nou care a fost pe placul fanilor și se pare că și-a găsit și sosia.

Se spune că fiecare persoană are propria sosie, dar în timp ce unii poate nu o găsesc toată viața, Cleopatra Stratan a fost mai norocoasă. Artista a găsit o fană de-ale ei care seamănă perfect cu ea și le-a cerut părerea și urmăritorilor ei. Sosia Cleopatrei nu doar că are același look ca cel al artistei, ci a recreat 100% o imagine pe care Cleo a postat-o la un moment dat pe Instagram. La un search mai atent pe Instagram, se pare că Daniela, fana Cleopatrei seamănă extrem de mult cu artista doar în acea ipostază. 

Recent, tot pe Instagram, Cleopatra a făcut un salt în timp și a recreat unul dintre cele mai cute videoclipuri din copilărie. Iubita lui Edward Sanda și-a luat tatăl, pe Pavel Stratan și un telefon și au recreat un videoclip amuzant de acum 15 ani. Mini Cleopatra era adorabilă, iar faptul că a decis să repună în scenă acel filmuleț de câteva secunde i-a adus numai aprecieri, inclusiv din partea colegelor de breaslă