Se spune că în lume mai există cel puțin o persoană care arată identic cu tine, din punct de vedere al trăsăturilor fizice, dar cum ar fi să o și întâlnești, în realitate sau online? Ei bine, vedetele au parte de multe ori de astfel de momente, datorită statutului lor de persoane publice. Rihanna sau Taylor Swift și-au găsit sosiile pe TikTok, iar acum internetul a luat-o razna din cauza unei tipe care parcă e sora geamănă a lui Cardi B. 

O femeie pe nume Ashley a devenit, fără voia ei, vedetă pe internet. Motivul este lesne de înțeles: seamănă perfect cu Cardi B, iar hairstylist-ul ei a dat-o de gol. Imaginile s-au viralizat rapid pe Twitter, după ce hairstylist-ul a postat un video cu Ashley, în care îi făcuse o coafură asemănătoare cu a lui Cardi, în timp ce pe fundal se auzea o melodie a artistei. Fanii vigilenți au făcut imediat o captură de ecran și au pus în paralel o imagine cu Cardi B, iar internetul a luat-o razna. 

Fotografiile, dar și filmarea, s-au viralizat pe rețelele de socializare și oamenilor nu le-a venit să creadă cât de bine semăna Ashley cu rapperița de peste Ocean. Dintre toate asemănările dintre vedete și oameni obișnuiți, aceasta este cea mai impresionantă. Cardi B nu a rămas indiferentă și a insistat să filmeze un filmuleț alături și, conform celor spuse de către fani, este primul care ajunge pe for you.

 

@iamcardib

Listen we try 😩😂😩Should we do more tiktoks?

♬ Isii Nafta (Love You More Than My Life) - Nimco Happy