În ultima perioadă, lui Ami a început să îi placă din ce în ce mai mult să se afișeze cu părul lung și drept. Atunci când artista renunță la celebrele bucle, fanii aproape că nu o mai recunosc, iar una dintre cele mai recente apariții au făcut-o să fie confundată cu INNA. 

AMI face pasul cel mare. După ce a lansat zeci de piese cu milioane de vizualizări, artista s-a decis să lanseze primul ei album. Materialul va cuprinde piese pe care fanii le știu deja, dar și piese surpriză. Urmăritorii artistei au presimțit ceva, așa că au întrebat-o de multe ori pe artistă când va fi gata și albumul. Artista este pe ultima sută de metri înainte de lansarea piesei ”Enigma”, dar înainte ca fanii să se bucure de piesă, AMI le cere sfaturi în materie de look-uri noi pe care le-ar putea aborda.

Artista a apelat la Alexandra Crăescu și Cătălin Manolache, doi profesioniști care au creat un look spectaculos pentru un shooting de-al artistei. Fanii au apreciat apariția lui AMI, dar nu au putut să nu observe cât de mult seamănă cu INNA. Ambele artiste au părul mediu, brunet și cu breton și poartă același gen de body. 

Pentru cine ai înroși butonul de like?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)