Presa de peste Ocean vuiește de faptul că Selena Gomez și Cara Delevigne ar fi într-o relație. Ce-i drept, Selena este destul de dezamăgită de partea masculină, iar Cara a avut mereu o atracție față de fete, așa că orice este posibil.

Acum câteva luni, o poză în care Selena Gomez se săruta cu Cara Delevigne făcea înconjurul internetului. Chiar dacă cele două s-au apărat și au spus că totul a fost „just for fun”, în mintea unora, semnele de întrebare tot au fost prezente. De la acel sărut și până acum nu s-a mai întâmplat nimic notabil între cele două, dar se pare că Selena a pus din nou paie pe foc.

În urmă cu câteva luni, Sel se afișa pe Instagram cu un tatuaj mare pe spate. La acel moment, nimeni nu a știut ce semnificație are sau ce a determinat-o pe artistă să îl facă. Acum, se pare că semnificația acestuia este mult mai puternică. Acelați tatuaj îl are și Cara Delevigne, iar cel care a vorbit pentru prima dată despre semnificația lui a fost Bang Bang, tatuatorul preferat al vedetelor.

„A venit la mine și mi-a spus că este cea mai bună prietenă a ei și că acest tatuaj reprezintă un simbol al bisexualității.” 

Recent, cele două și-au dus relația la nivelul următor și s-au sărutat pe platourile de filmare de la „Only murders in the building”, serialul în care Selena are rolul principal. Pentru liniștea tuturor, Selena a garantat că este vorba doar despre o prietenie frumoasă care a trecut testul timpului.