Haile Bieber este căsătorită cu unul dintre cei mai tari artiști din lume. Deși nu este deloc ușor și nici confortabil ca milioane de fani să fie mereu cu ochii pe tine, Hailey nu este deloc deranjată. Starul s-a învățat destul de repede cu acest statut și pare că i se potrivește de minune. 

Hailey Bieber este foarte selectă atunci când vine vorba de oamenii din jurul ei, de alegerile pe care le face, dar și de muzica pe care o ascultă. Toată lumea se aștepta ca fostul model să aibă pe repeat doar piesele soțului ei, dar realitatea este cu totul și cu totul alta. Hailey a recunoscut că este cel mai mare fan al lui Justin, dar, pe lângă asta, are și alți artiști pe care îi apreciază. Pe listă favoriților se numără și Bad Bunny și nici nu este de mirare, având în vedere ce background are artistul latino.

@rhdzztin SHE LOVES BAD BUNNY WTF 😭🤩 #haileybieber #badbunny #lacorriente #fyp #fy #viral ♬ sonido original - 🤎

Pe lângă faptul că se pricepe la muzică, Bad Bunny este pe cale să dea lovitura și în cinematografie. Artistul se pare că i-a convins pe cei de la Marvel că este talentat și la actorie, așa că a primit deja primul rol important. Filmul în care va apărea Bad Bunny se numește „Bullet Train”, iar personajul pe care îl interpretează este cunoscut ca fiind „El Muerto”. Anunțul a fost făcut la CinemaCon, iar pelicula urmează să apară în cinematografe pe 12 ianuarie 2024.

Artistul latino va fi coleg de platou cu Brad Pitt și cu Aaron Taylor Johnson în producția menționată.

 

În 2021, pentru al doilea an la rând, Bad Bunny a fost cel mai ascultat artist de pe Spoitfy. Cu peste 9.1 miliarde de streamuri, Bad Bunny a detronat-o pe Taylor Swift care s-a aflat pe locul 2, urmată imediat de BTS, Drake și Justin Bieber. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @badbunnypr