Cardi B și-a luat prin surprindere fanii când le-a dat vestea că așteaptă al doilea copil. Artista a păstrat tradiția de la prima sarcină și a ales să le dea fanilor ei vestea în același fel. 

Cardi B și Offset vor deveni părinți pentru a doua oară anul acesta, iar rapper-ița a ținut în secret sarcina până acum. La fel ca la prima sarcină, cântăreața a ales să nu dezvăluie nimic decât acum, când are deja burtica mare. Deși zvonuri privind sarcina ei au apărut pe internet încă de acum câteva zile, iar fanii au speculat în fel și chip ideea că micuța Kulture ar putea avea un frățior sau o surioară, acum totul a devenit oficial. Cardi a dat vestea la fel ca la prima sarcină și și-a arătat burtica de gravidă, în toată splendoarea, pe scena de la BET Awards. 

Rainbow is her middle name. Șapte nuanțe de păr pe care le-a încercat Cardi B în ultima vreme

Viitoarea mămică a venit la braț cu soțul ei și a purtat o salopetă neagră, cu ștrasuri aplicate, dar cu partea din dreptul burticii transparentă, astfel încât toată lumea a putut vedea că așteaptă un copil. Cardi a ales să își dezvăluie sarcina în același mod ca în 2018, când a apărut la Saturday Night Live cu burtica de gravidă. Acum, se pare că micuța Kulture va avea un frățior sau o surioară. Ulterior, Cardi a postat și pe Instagram o fotografie cu ea și un mulaj de ghips pe burtică, fără mai multe explicații. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)