Cardi B a născut de curând, dar asta nu înseamnă că a renunțat la vechile obiceiuri. Artista este pur și simplu obsedată de un serial de pe Netflix și ori de câte ori are ocazia, vorbește despre el pe social media. De data asta, Cardi a dus totul la un alt nivel și a început să-l abordeze pe actorul principal pe Twitter.

Cardi B nu are deloc gusturi rele atunci când vine vorba de seriale. Mai nou, rapperița este obsedată de YOU și are toate motivele. Pe lângă faptul că este fascinată de acțiunea serialului, Cardi mai are o slăbiciune și pentru Penn Badgley, actorul pricipal. Aceasta a postat pe Twitter un filmuleț în care vorbea despre social media și a dat-o exemplu pe Cardi B la categoria persoane care au știu cum să foloseacă Instagramul în favoarea lor. Cardi a dat imediat reshare la videoclip și a scris: ”Doamne! Mă știe! Sunt faimoasă!”

”YOU” a ajuns pe primul loc în top cu cel mai recent sezon care s-a lansat vineri. Sezonul 3 îl aduce în prim plan pe Joe care acum este familist și care dă semne că vrea să se schimbe. oe și Love Quinn se muta în Madre Linda, o suburbie liniștită pe care cei doi reușesc să o destabilizeze cu intențiile lor. Așa cum era de așteptat, atât Joe, cât și iubita lui, Love Quinn nu se cumințesc și încearcă pe tot parcursul sezonului să își steargă urmele în crimele pe care le comit.